Цветанов, до кога ще си говорим през медиите? Борисов, кога ще намериш време за истинските си бивши колеги?

Цветанов се среща със сръбски актьори, а Борисов открива международни конференции и никой от тях не намира време за среща с българските полицаи

Като един редови служител в МВР, основният източник на информация, който използвам са информационните сайтове и сайта на Министерството.

Изненадата ми беше голяма, когато само за дата 15 май 2012година видях, как моят Министър предпочита да се среща със сръбски актьори и да си говори по телефона със сръбски режисьори, но не и с представители на моята Федерация. Моят Министър не иска да чуе моето мнение, но е силно зависим от мнението на хора, които нямат нищо общо с неговия ресор и отговорности.

Впечатлих се още повече, когато видях Министър – председателя, на откриване на международна конференция на  33-ма началници на столични полиции и когато прочетох, че „ Бойко Борисов поздрави участниците във форума и изрази задоволство от срещата с бивши колеги. “Много съм щастлив, че съм сред вас. Вие, началниците на столичните полиции, сте стожерите и най-важните в изпълнението на полицейските задачи”… и ми стана болно и тъжно и ми загорча от лицемерието и безразличието, което моите управници демонстрират към мен, моите колеги и моята Федерация.

Уважаеми Господин Премиер, от началото на месец февруари 2012г., моята Федерация с моето знание и по мое желание, Ви изпраща всеки ден писмо, в което моли да се срещнете с бившите си колеги. Истинските Ви бивши колеги, тези, които сме в България. Вие неглижирате, игнорирате и не показвате воля да се срещнете с нас, но на международен форум ги поздравявате и се чувствате доволен.

Господин Борисов, защо не искате да се срещнете с нас? Срам ви е нас и от положението, в което се намираме? Притеснявате се от политическата отговорност, която трябва да поемете, а не се осмелявате да вземете решение за това? Срамувате се от управленските си решения и затова които маргинализираха мен и моите колеги? Не сте убеден в качествата на Вашия Министър на вътрешните работи и затова затваряте очи, преструвайки се, че няма проблем?

Господин Министър – председател, срамно е и е жалко, и е обидно не само за мен, но и за всички мои колеги, които работят в МВР, защото все още вярват в доблестта, справедливостта и коректността.

Господин Борисов, моля Ви, покажете, че имате тези качества и спрете да лицемерничите. Моля Ви, намерете достатъчно смелост и се срещнете с нас.

 

Уважаеми Господин Министър на Вътрешните работи, можете ли да ми обясните, защо един сръбски актьор е по-важен от нас? С какво този, който изкарва пари, пресъздавайки една измислица е по-ценен от тези, които всеки ден се борят Вие, Вашите деца и Нашия Премиер да живеете по-спокойно и сигурно?

Защо се срещата с нас, само когато трябва да „дърпате уши” и никога, когато трябва да се държите мъжки и да вземате отговорни решения за бъдещето на нашата страна и нашите семейства?

Защо ни възприемате като врагове и не разбирате, че се борим за едно и също нещо – отстояваме правото си да живеем добре, семействата ни да са спокойни, а децата  ни да се усмихват. Господин Цветанов, не разбирате ли, че аз, моята Федерация и Вие, нямаме разногласия? Какво трябва да направя, за да Ви убедя? Какво трябва да извърша, за да започнете да ме слушате? Господин Министър, защо не искате да се срещнете и да говорите с мен и моята Федерация? Срамувате ли се от мен? Страхувате ли се от мен? Или просто изпълнявате заповед на висшестоящ?

Господин Премиер и Господин Министър на вътрешните работи, трябва ли да изляза на улицата с мои колеги, за да започнем да си говорим?

 


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *